Hitta rätt stödnivå

Vår stödguide kan hjälpa dig att hitta rätt produkt för en viss skada vid en viss tidpunkt när du behöver det som mest.


Stödnivåer – Skenor och stöd

 • Lätt stöd
  Lätt stöd

  Ger lättare kompression, stöd och hälsofrämjande värmeisolering som hjälper till att lindra symptomen vid mindre stukningar, sträckningar och artrit. Bekvämt och lämpligt för vardagsanvändning.

 • Måttligt stöd
  Måttligt stöd

  Ger anpassningsbara nivåer av kompression, stöd och hälsofrämjande värmeisolering som hjälper till att lindra symptomen vid stukningar, sträckningar, artrit och muskelsmärta. Bekvämt och lämpligt för vardagsanvändning eller vid särskilda aktiviteter.

 • Måttligt stabiliserande stöd
  Måttligt stabiliserande stöd

  Ger ett formpassat och anatomiskt korrekt stabiliserande stöd som hjälper till att lindra symptomen vid stukningar, sträckningar, artrit, belastningsskador och kan bidra till att förebygga nya skador. Flexibla stabiliserande stöd kan tas av och anpassas för mer komfort.

 • Fast stöd
  Fast stöd

  Ger ett fast stöd med en blandning av avancerade material. Hjälper till att förebygga nya skador och lindra symptomen vid stukningar, sträckningar, artrit och belastningsskador.

 • Fast stabiliserande stöd
  Fast stabiliserande stöd

  Ger den högsta nivån av stöd och stabilitet med flexibla, ledade, plast- och/eller aluminiumstöd som minskar risken för nya skador och hjälper till att lindra symptomen vid akuta skador.